Stappenplan voor het maken van je dashboard

Stoelriemen vast

In 4 stappen naar je dashboard

Stap1: We brengen je huidige situatie in kaart

Geen enkele onderneming is hetzelfde, en dus ook een dashboard niet. Om jouw situatie en behoeften zo scherp mogelijk te krijgen, maken we een afspraak. Dit kan fysiek of via een beeldverbinding. We maken nader kennis, ik stel vragen, luister en maak notities.

Stap2: Ik doe een voorstel

Op basis van de huidige situatie en behoeften maak ik een voorstel. In dit voorstel krijg je een indicatie van wat er inhoudelijk moet gebeuren. Daarnaast doe ik een schatting voor de doorlooptijd en kosten.

Stap3: Samen aan de slag

Tijd om jouw dashboard in te richten. Dit doen we samen omdat jij als ondernemer precies weet hoe jouw organisatie werkt en wat er speelt. Ook voor het verzamelen en juist interpreteren van alle informatie zal ik jou nodig hebben. Met mijn expertise als data-analist vorm ik vervolgens alle informatie tot een duidelijk en doelgericht dasboard. Ready for take off?

Stap4: Jouw dashboard is klaar, opstijgen maar!

Je dashboard is nu helemaal klaar. Je ervaart nu grip. En rust. Dit is de basis voor succes. De managementinformatie in jouw dashboard zal regelmatig vernieuwd moeten worden. We spreken van te voren af of dit per maand of kwartaal gebeurt. Zo houd je het stuur in handen. Heb je naast houvast van het dashboard behoefte aan inhoudelijke begeleiding bij het runnen van je bedrijf? Laat het me weten.

Stap0: Start nu

Zet vandaag nog de volgende stap als ondernemer en vraag een demo aan. In deze vrijblijvende, online-demonstratie laat ik zien hoe een dashboard voor jou kan werken. We maken kennis en jij kunt al je vragen stellen.